Event

wo 07 jul

Bazart

DJ Michael Midnight

locatie: Het Zomerkwartier / Muziekodroom
datum: 07.07.2021
deuren: 19u30
prijs: UITVERKOCHT

Op 7 juli beginnen we aan onze muzikale staycation in Het Zomerkwartier, met de heren van BAZART in een exclusieve zomerse clubshow. Een try-out, zo vlak voor hun doortocht op Werchter Parklife. En ook meteen een try-out voor Het Zomerkwartier dat wekelijks start vanaf 15 juli!

Wat kan je nog zeggen over BAZART? Dat ze het grootste Belpop fenomeen zijn van de laatste jaren? Dat er een platinum schijf aan de muur hangt voor hun debuutplaat 'Echo'? Dat ze Sportpaleizen, AB's en de dikste festivals garanti op hun kop zetten?Klopt allemaal, maar wat misschien nog belangrijker is: Bazart staat scherp voor de relance. Het pas verschenen nieuwe album 'Onderweg' laat een zelfverzekerde band horen die gaat voor een groots geluid, zonder daarbij het gevoel te verliezen. Dit najaar wacht de Lotto Arena en Werchter Parklife, maar zeg nu zelf: het is véél leuker en spannender om de band aan het werk te zien in een intieme clubsetting, tijdens een eerste try-out. Precies daarom wordt de show in Het Zomerkwartier gewoon niet te missen!

__________

Voor hij terug naar zijn biotoop de Boiler Room op Pukkelpop mag, komt Michael Midnight langs op zijn nieuwe habitat Het Zomerkwartier.

De perfecte opwarmer en afsluiter voor de openingsavond en de uitzonderlijke kans om hem voor middernacht aan het werk te zien!
Altijd veelzijdig in zijn muzikale smaak en genres, ditmaal 'sneller naar de hel en trager naar de hemel’ dan wat ie normaal in de Boiler Room presenteert!  

 

Praktische informatie en vragen over de werking van Het Zomerkwartier lees je hier.

Timing

19u30 - deuren
20u30 - Bazart
pré- & aftershow - DJ Michael Midnight