Event

di 19 mrt

Hexa Mera + Carrion + Behind Bars
Grote Mond Krijgt Scherpe Tanden

i.s.m. Grote Mond

locatie: Muziekodroom Club
datum: 19.03.2019
deuren: 19u30
prijs: € 8,00 (vvk) / € 10,00 (kassa)
(de ticketprijs bevat € 1,50 reservatiekosten)
Koop tickets

HEXA MERA is een moderne melodische death metal band uit Brussel die een snoeiharde mix brengt van beukende riffs, melodieuze leads, intensieve drums en demonische vocals. Dat deze combinatie succes kent, is duidelijk. Zij hebben namelijk al meerdere keren op topfestivals gestaan in België en Europa, zoals Graspop Metal Meeting, Antwerp Metal Fest en Metaldays (Slovenië). Je kan je verwachten aan een sterke, explosieve show waarvan je haren zullen rechtstaan!

 

Snelle drums, doordringende riffs en zware vocalen, dit is de perfecte beschrijving van de muziek die de death metal band uit Gent, genaamd Carrion, ons brengt. In juni 2018 werd hun tweede album ‘Time To Suffer’ op de wereld verwelkomt. Met een indrukwekkende reeks van shows en festivals, zoals Wacken Open Air (Duitsland), Metaldays (Slovenië) en Antwerp Metal Fest, is de passage van Carrion zeker 1 om niet te missen.

 

Behind Bars is een Core/Thrash band uit Antwerpen. Sinds hun oprichting in 2015 en de opname van hun demo “Breaking Out”, is het snel gegaan voor de groep. Na een periode van optredens doken ze de studio in om vervolgens in het begin van 2017 hun EP “Our Escape” uit te brengen. Eind 2017 won de band de Belgische de editie van de Wacken Metal Battles. Dit gaf hen de kans gaf om op Wacken Open Air (Duitsland) te spelen. Behind Bars is een band om zeker in het oog te houden.

Timing

deuren: 19u30

Save the date

download iCal