Event

vr 27 mrt

Greg Dulli

Joseph Arthur

locatie: Muziekodroom Zaal
datum: 27.03.2020
deuren: 19u30
prijs: GEANNULEERD

Het concert van Greg Dulli, op 27 maart in Muziekodroom, is afgelast samen met het volledige luik van zijn Europese tour. Hieronder een kort statement van Mr. Dulli:

“Due to the uncertainty surrounding the continued spread of the coronavirus throughout Europe, we have sadly decided to postpone our March/April European dates. We sincerely apologize and are already working on rescheduling our European tour for later this year.
We’ll continue to monitor the situation as it develops. Stay safe everyone."

We kijken samen met de artiest om dit concert te verplaatsen naar een latere datum. Van zodra hier meer nieuws over is, worden alle ticketkopers via e-mail op de hoogte gebracht. In het geval van verplaatsing, blijven aangekochte tickets geldig. In geval van annulatie, worden alle tickets automatisch terugbetaald.

__________

 

In het licht van de recente ontwikkelingen omtrent de verspreiding van het COVID-19-virus die elkaar steeds sneller opvolgen, sluit muziekodroom de deuren tot en met 31 maart 2020.

Wij zijn zeer bezorgd over de situatie en willen mee onze verantwoordelijkheid nemen met betrekking tot de indijking van het COVID-19 virus.

We bekijken eerst een verplaatsing van dit concert. Indien dat niet lukt, zullen we alle tickethouders op de hoogte brengen van de mogelijkheden rond de terugbetaling.
 
Bij vragen kan u steeds terecht bij communicatie@muziekodroom.be

 

__________

 
‘Random Desire’ is het eerste solo-album van Greg Dulli. Grunge-icon, nineties-idool én frontman van het machtige The Afghan Whigs. De band die onze grungy-jaren ’90 schreef met een door sex en soul doordrenkte versie van de teenage-angst-gitaren van die jaren. Denk aan ‘Milez is Ded’, ‘Gentlemen’, ‘What Jail Is Like’, of ’Honky’s Ladder’. In 2017 stond ie nog met een reünie van ‘the Whigs’ op Pukkelpop, zijn nieuw album is het verslag van wat er daarna gebeurde. Een terugkeer naar zijn roots en one-man band helden als Neil Young, Prince en Bob Dylan in een voodoo-outfit.
 
De ticketverkoop voor deze unieke show start op vrijdag 6 december, om 10u00. Er is een beperkt aantal ‘VIP-tickets’ te koop waarbij je de soundcheck kan mee maken en getrakteerd wordt op een goodie bag met exclusieve merchandise. 
 
Voor fans van:
The Afghan Whigs, The Twilight Singers, Mark Lanegan, Nick Cave, Queens of the Stone Age
 

Dit concert is in samenwerking met CCHA.

Timing

deuren: 19u30

Save the date

download iCal

AMP: Muziekodroom en CCHA werken samen

Oktober 2015. Cultuurcentrum Hasselt en Muziekodroom werken voor het eerst samen aan de 10de editie van Nordic night met een concert van het ... lees meer

via nieuws