Event

za 16 nov

Gers Pardoel

FrozeBE

locatie: Muziekodroom
datum: 16.11.2019
deuren: 19u30
prijs: € 23,50 (vvk) / € 25,00 (kassa)
(de ticketprijs bevat € 1,50 reservatiekosten)
Koop tickets

Van Straatschoffie zonder toekomst, naar uitverkochte Lotto Arena’s

Gers Pardoel is een fenomeen. Toegegeven: hij is een Nederlander, maar toch vooral een idool in Vlaanderen! Dankzij zijn hits (''Ik neem je mee'', ''Bagagedrager'' en ''Broodje Bakpao'' uit de film New Kids Nitro ...). Door zijn stevige live shows én recent ook door zijn immer sympathieke verschijning op populaire shows als ‘The Voice Kids’, ‘Liefde voor Muziek’ en ‘Steracteur Sterartiest’. Van Straatschoffie zonder toekomst, naar uitverkochte Lotto Arena’s belooft ie met de hand op het hart korter dan ooit bij zijn publiek een nieuw album te presenteren. Mét live band!

 

Straight outta Gent: Froze! Het Nederlands klonk nog nooit zo goed als wanneer Froze rapt en zingt met die heerlijk rasperige Gentse r.

Na de finale van de Nieuwe Lichting in 2016 bracht Froze een jaartje later zijn debuut- EP 'Desalniettemin' uit op het uitstekende Nederlandse label Top Notch. In deze periode besloot Froze zijn geliefkoosde thuisstad (Gent) te verlaten en verhuisde naar Brussel, op zoek naar nieuwe inspiratie. Zijn avonturen in de hoofdstad zijn tot op heden te volgen in zijn column 'Brieven Uit Brussel'. Nu is er ‘Witte Woken’, een bijzonder wulps hitje in de maak! Vrrree wijs

Timing

19:30 deuren
20:15 Froze
21:15 Gers Pardoel