Event

za 14 dec

Geike

Low Land Home

locatie: Muziekodroom Box
datum: 14.12.2019
deuren: 19u30
prijs: € 21,50 (vvk) / € 23,00 (kassa)
(de ticketprijs bevat € 1,50 reservatiekosten)
Koop tickets

Tien jaar lang was GEIKE Arnaert het gezicht van de wereldwijd gelauwerde band Hooverphonic, maar eind 2008 koos Geike voor een solocarrière. Eerst onder de naam Dorléac, samen met Spinvis. Dan was er de monsterhit “Zoutelande” waar ze voor het eerst in het Nederlands aan de slag ging en dat met de heren van BLØF! Resultaat: een nummer dat het ene record na het andere brak en elke hitlijst van 2018 domineerde.

Ondertussen bleef Geike werken aan solomateriaal. Het album verschijnt op 18 oktober en beloofd ‘een Engelstalige popplaat van uitzonderlijk hoog niveau’, samen geschreven met Joost Zweegers van Novastar en in een productie van Wouter Van Belle. Eerste single “All Over” zit nu op je radio!

Voor fans van: Hooverphonic, BLØF, Novastar, Racoon

 

Support door Low Land Home

De dromerige lo-fi van Low Land Home gooit sinds hun passage bij de Nieuwe Lichting van 2017 hoge ogen. Denk aan Nick Cave, The National en ander ingetogen pracht. Enkele quotes doen je zeker en vast uitkijken naar de support van Geike!

 

 

Met de MAKE SCENE december 2019 ticketformule kom je voor 15 euro naar alle te ontdekken Club-acts van die maand! In December is ‘MAKE SCENE’ goed voor: City Of The Sun, Sound Track finale Limburg, Geike & Envy! Je voucher koop je hier aan!

Timing

19:30 deuren
20:15 Low Land Home
21:15 GEIKE

Save the date

download iCal