Event

za 30 nov

FULCO + MAURO

locatie: Muziekodroom Club
datum: 30.11.2019
deuren: 19u30
prijs: € 13,50 (vvk) / € 15,00 (kassa)
(de ticketprijs bevat € 1,50 reservatiekosten)
Koop tickets

Mauro Pawlowski double bill met FULCO

Ze is er. De Nederlandstalige popplaat waarvan FULCO al tien jaar wist dat ze er moest komen. De in Brussel opgegroeide Gentse Nederlander verzamelde al die tijd krabbels en woorden. Hij speelde bij BeraadGeslagen, STADT en De Beren Gieren, maar schreef en zong ondertussen ook alle mogelijke versies van zijn eigen nummers. Denk aan kleurrijke synths en lekkere drummetjes. Veel melodie en ja zelfs post-punk. Met voorbeelden als Connan Mockasin, Alabama Shakes, Sly & The Family Stone en Mac DeMarco.

 

Twee frontmannen tijdens één fijne Club-avond. Fulco én Mauro verrasten in allerlei gedaantes al op PKP, nu delen ze samen een podium op 30 november! Fulco met een nieuw album, Mauro met één van zijn duizend-én-een alterego’s. Van Superstar-songs tot random noise of misschien wel wat heksensabbat uit ‘Nacht & Ontij’. We hebben er géén idee van en zo hebben we Mauro ook wel het liefst: onvoorspelbaar en geniaal. Toch?!

 

Met de MAKE SCENE november 2019 ticketformule kom je voor 15 euro naar alle te ontdekken Club-acts van die maand! In oktober is ‘MAKE SCENE’ goed voor: Föllakzoid, FONS label night, SONS en Fulco + Mauro! Je voucher koop je hier aan!

Timing

19:30 deuren
20:15 Mauro Pawlowski
21:20 FULCO

Gerelateerde Concerten