Event

za 19 mrt

Fleddy Melculy

Crowsview

locatie: Muziekodroom Box
datum: 19.03.2022
deuren: 19u30
prijs: € 21,50 (vvk) / € 23,00 (kassa)
(de ticketprijs bevat € 1,50 reservatiekosten)

Koop tickets

Verplaatst concert owv Covid-19

Het concert van FLEDDY MELCULY wordt verplaatst naar 19 maart 2022. Jouw tickets zijn automatisch geldig voor deze nieuwe datum. Je hoeft hiervoor geen handeling te stellen noch contact met ons op te nemen!

Alle updates betreffende de maatregelen in Muziekodroom vind je hier > https://www.muziekodroom.be/nieuws/coronaupdate

Bedankt voor je begrip en blijf gezond.

Make Scene.

__________

 

Het verhaal van Fleddy Melculy mag gerust tot één van de gekste verhalen uit de Belpop-geschiedenis genoemd worden. Veel andere bands zijn er niet die met één song vanaf dag 1 worden opgepikt door alle mogelijke media; die vanuit het niets op alle grote podia van België en Nederland komen te staan en sindsdien de éne culthit na de andere scoren. Die song is de culthit ’T-shirt van Metallica’.

Het derde album is ingeblikt en pikt in het voorjaar van 2020 de draad op waar die na het tweede succesvolle album DE KERK VAN MELCULY is gelaten: Fleddy Melculy is nu een echte rockster. Achterna gezeten door horden groupies, badend in een luxe leven van geld, drank en drugs. Maar dat staat Fleddy Melculy natuurlijk allemaal niet aan want hij is naar eigen zeggen een echte kutrockster die geen tijd genoeg heeft om al zijn geld uit te geven om bvb genoeg zwembaden te kopen.

Een nieuw hoofdstuk waarin de band Fleddy Melculy nog verder gaat in het songschrijven. Het resultaat is wellicht het hardste en meest agressieve album van de familie Melculy up to date, maar tegelijk ook de meest melodieuze en toegankelijke plaat tot nog toe.

Klinkt heel vreemd hé, maar je zal wel horen wat we bedoelen! Hard en catchy as fuck.

 

Support komt er van Crowsview, een metalband uit het Belgische Roeselare. De band is bezig sinds 2015 en bestaat onder andere uit ex-leden van Core Of Anger en Deconsecrate. Ze maken een gezonde mix van metal en metalcore. Dat betekent met de voeten op de pedalen en op volle kracht vooruit! Zelf rekent Crowsview Slayer, Arkangel en Kickback tot haar muzikale voorbeelden.  

Timing

19:30 deuren
20:00 Crowsview
21:00 Fleddy Melculy
DJ Puke