Event

za 23 okt

Emma Bale

Promis3

locatie: Muziekodroom Club
datum: 23.10.2021
deuren: 19u30
prijs: € 13,50 (vvk) / € 15,00 (kassa)
(de ticketprijs bevat € 1,50 reservatiekosten)

Koop tickets

Verplaatst concert owv Covid-19

Het concert van Emma Bale op 19 april 2020 werd verplaatst naar 23 oktober 2021. Reeds aangekochte tickets zijn automatisch geldig voor deze nieuwe datum. Je hoeft hiervoor geen handeling te stellen noch contact met ons op te nemen.

Alle updates betreffende de maatregelen in Muziekodroom vind je hier > https://www.muziekodroom.be/nieuws/coronaupdate

Bedankt voor je begrip en blijf gezond.

Make Scene.

__________

Met hits als 'Run', 'Curaçao', 'Worth It' en 'Cut Loose' stond Emma Bale op jonge leeftijd meteen aan de top van de Belgische popmuziek. In 2017 werd ze de jongste MIA-winnares ooit en nam ze de award voor 'Beste Solo Vrouw' mee naar huis. Datzelfde jaar trad ze op in de Dance Hall op Pukkelpop, stond ze in een uitverkochte AB Club en amper een jaar later speelde ze Rock Werchter plat. Op amper 20-jarige leeftijd heeft ze intussen al op verschillende Europese podia gestaan en haar songs werden al meer dan 50 miljoen keer gestreamd.

Nu is Emma sterker terug dan ooit, zo bewijst ze met haar nieuwe single 'Joan’! Het nummer verwijst naar de iconische en heroïsche Franse vrijheidstrijdster Jeanne d'Arc die steeds tot het uiterste ging om haar doel te bereiken. "Why don’t you share the load, yeah. My heart is strong enough". Net zoals haar illustere voorbeeld is ze bereid om tot het uiterste te gaan om dat doel te bereiken.

_____

De boeiende producties, betoverende beelden en opvallende esthetiek van het Belgische duo Promis3, zijn het bewijs van de speciale chemie tussen leden Andras en Brent. Vanaf het moment dat ze hun ogen sloten, werd Promis3 en hun Simulated Paradise geboren - hun creatieve synergie was vanaf de eerste dag duidelijk, het duo pusht constant de
grenzen van een herkenbare, maar confronterende visuele identiteit.

 

______

Voor dit concert heb je GEEN Covid Safe Ticket (CST) nodig.

Wanneer heb ik een Covid Safe Ticket (CST) nodig om een event in Muziekodroom bij te wonen?
Dat is afhankelijk van de locatie (Café, Club, Box of Zaal) en de datum van het event. Via deze pagina krijg je de meest recente info hierover. Ticketkopers worden tijdig via mail op de hoogte gebracht van de te verwachte maatregelen en de invloed hiervan op de tickets.

Timing

19:30 deuren
20:00 PROMIS3
21:00 EMMA BALE

Save the date

download iCal