Event

zo 16 okt

Dotan

Emmy d'Arc / RHODES

locatie: Muziekdroom Club
datum: 16.10.2022
deuren: 19u00
prijs: UITVERKOCHT

Verplaatst concert

Dit concert stond origineel ingepland op 16 oktober 2021 en werd verplaatst naar 16 oktober 2022. Tickethouders werden hiervan op de hoogte gebracht via e-mail. Reeds aangekochte tickets blijven geldig voor deze nieuwe datum.

__________

Dotan regeerde in 2014 de hitlijsten met zijn tweede album “7 layers” en de bijhorende monsterhit “Home”. In de slipstream van Fleet Foxes, Mumford & Sons en Bon Iver bracht de Nederlandse songwriter ‘folkpop’ op maat van de grote podia, met passages op Pinkpop en Rock Werchter. 7 jaar later dan “7 layers” is er “Satellites”, zijn nieuwe album dat verscheen op 28 mei. Hiermee scoorde hij een grote internationale hit met 'Numb' wat hem platina platen opleverde in diverse landen. Voor het eerst volledig live met band zal hij dit album ten gehore brengen plus veel liedjes van zijn vorige platen.

 

De 24-jarige Emmy d'Arc mag dan een nuchtere Limburgse zijn, achter haar meisjesachtige glimlach schuilt een perfectionist vol ambitie. Het is dan ook geen toeval dat haar naam een ode is aan de onverzettelijke Franse heldin Jeanne d’Arc.

Net als de muzikale iconen waar ze naar opkijkt, haalt ze inspiratie uit haar eigen leven, uit de gedachten die door haar hoofd zweven en stuiteren. Ze zingt over wie ze is en wie ze hoopt te zijn. Over waar ze dankbaar voor is en waar ze mee worstelt. Over wat het betekent om een goed mens te zijn, ondanks alles.

De nieuwe single ‘Tell the World’ (die ze schreef met Jente Pironet van Portland) mag als eerste de wereld in, daarna is het aftellen naar de release van de EP.

 

David Rhodes, aka RHODES, is een Engelse singersongwriter uit Baldock, Engeland. Hij bracht zijn debuut-EP ‘Raise Your Love’ uit in 2013.

Recent deelde hij een emotionele nieuwe single, ‘Drink To This’. Het inspirerende nummer verkent het manoeuvreren weg van de duisternis en fungeert als een ode aan de mensen die een licht schijnen op de goede kanten van het leven.

Timing

19:00 deuren
19:30 Emmy D’arc
20:15 Rhodes
21:00 Dotan

Save the date

download iCal