Event

do 28 mei

DE MENS
AANWEZIG! - TOER

locatie: Muziekodroom Box
datum: 28.05.2020
deuren: 19u30
prijs: UITVERKOCHT

Verplaatst concert owv Covid-19

Het concert van DE MENS wordt verplaatst naar 28 mei 2020. Jouw tickets zijn automatisch geldig voor deze nieuwe datum. Je hoeft hiervoor geen handeling te stellen noch contact met ons op te nemen!

Alle updates betreffende de maatregelen in Muziekodroom vind je hier > https://www.muziekodroom.be/nieuws/coronaupdate

Bedankt voor je begrip en blijf gezond.

Make Scene.

 

_________

 

De heren De Mens, al meer dan vijfentwintig jaar leveranciers van Doorvoeld Entertainment (c), weten niet van stoppen. Waarom zouden ze ook? De Belpop-docu over de groep, die in oktober 2019 op Canvas verscheen, toonde een groep die al die jaren bleef evolueren, vernieuwen en bewijzen dat ervaring geen verstarring betekent.

Anno 2020 is dat niet anders: met frisse nieuwe single “Oostende” onder de arm, trekt de groep naar de clubs en is hun kenmerkende panache zéér aanwezig. Hun steeds groeiend, constant ververst publiek weet dat ze bij hen terecht kunnen voor eerlijke, machtig energieke en soms verrassende shows. Onder het motto: “duizenden klanten, die moet je verdienen, dag na dag, jaar na jaar”!

Geen nostalgie-act, maar een springlevende, blijvend creatieve vier-eenheid van muzikanten die hun vermakende taak niet licht opnemen. In naam van het Doorvoeld Entertainment, jawel.

Voor fans van: Het Zesde Metaal, Noordkaap, Flip Kowlier, Manic Street Preachers

Timing

19:30 deuren

Save the date

download iCal