Event

do 03 mrt

De Staat

locatie: Muziekodroom Club
datum: 03.03.2016
deuren: 20u00
prijs: UITVERKOCHT

Nijmeegs rockfenomeen rond de theatrale frontman Torre Florim, spelen voor een uitverkochte club!

Nijmeegs rockfenomeen rond de theatrale frontman Torre Florim. Debuteerden in 2009 op het uitstekende Nederlandse Excelsior label met Wait For Evolution, wonnen met dat album prompt de 3voor12 Beste Album Award en mochten met dEUS op tournee door Engeland. Het album verscheen daarna in de rest van Europa, hetgeen hen tot op de podia van Glastonbury, Reeperbahn en NXNE bracht. 

Ze brachten daarna de albums Machinery, I_CON en Vinticious Versions uit, keer op keer straffe platen vol eigenwijze maar welgemikte in your face muziek. Ze verbouwden zelf de oude gebouwen van Doornroosje in Nijmegen tot een studio waar ze sinds begin 2015 werken aan hun nieuwe album. Onlangs lieten ze alvast het hypnotiserende Witch Doctor op de wereld los, een storm van een song met een geweldige videoclip die massaal wordt bekeken. 

website / facebook / spotify

Drive Like Maria Drive imponeerde op Lowlands, SXSW en Zwarte Cross en deden supports voor ZZ Top en AC/DC. Begin 2016 verschijnt hun derde langspeler, waaraan ondermeer Jop van Summeren (De Staat) en zangeres Lara Chedraoui (Intergalactic Lovers) meewerkten. Goudeerlijke rock die het podium afdendert, voor fans van Triggerfinger en Queens Of The Stone Age.

website / facebook

Timing

20u30: Drive Like Maria
21u30: De Staat