Event

vr 25 jan

Crayon Sun

Mon-o-Phone

i.s.m. Muziekodroom Buiten!

locatie: Café Café
datum: 25.01.2019
deuren: 19u30
prijs: € 9,50 (modabo) / € 11,50 (vvk) / € 13,00 (kassa)
(de ticketprijs bevat € 1,50 reservatiekosten)
Koop tickets

Creature with the Atom Brain is dood, long live ‘Crayon Sun’!

 
DIT CONCERT VINDT PLAATS IN CAFE CAFE (Meldertstraat 40, Hasselt)
 
De nieuwe band van Aldo Struyf, samen met de al even imposante Big Dave als spilfiguur. Hun debuut ‘Crayon Sun’ is pas uit en de unieke mix van beide heren doet denken aan dat andere duo bloedbroeders 'The Gutter Twins’. Aldo ken je ondermeer van Millionaire en Mark Lanegan, Big Dave van zowat elke bar waar je ooit al een streepje blues hoorde.
 
Voor fans van Mark Lanegan, Millionaire, Creature with the Atom Brain, Afghan Whigs
 
Support door Mon-o-Phone, het alter- ego van Mr & Mrs Phono, die als duo een preview brengt van hun in het najaar te verschijnen album. De opvolger van ‘Escapism’, alweer uit 2014. Dit keer met het nu al legendarische producers- duo ‘Volders- De Sutter’ achter de knoppen. De ‘Jay & Kanye’ van Centraal- Limburg.
 
Muziekodroom buiten!
Muziekodroom loopt warm voor Hasselt en brengt een aantal concerten naar je deur. We plannen een album release van Limburgs noisetrots Vandal X in FiniX. Een avond in de Serre met Fornet en hun Sentimental- label en ander leuks. Eerste uitstapje doen we richting Café Café, met Crayon Sun op vrijdag 25 januari! De nieuwe band van Aldo Struyf te ontdekken in een intieme Club- setting.
 

Timing

19:30 deuren
20:15 Mon-o-Phone
21:15 Crayon Sun

Save the date

download iCal