Event

zo 01 dec

CPeX

locatie: Muziekodroom
datum: 01.12.2019
deuren: 19u30
prijs: € 19,00 (modabo) / € 21,50 (vvk) / € 23,00 (kassa)
(de ticketprijs bevat € 1,50 reservatiekosten)
Koop tickets

"Ik kom graag naar Hasselt, en ik ga er ook altijd heel graag terug weg.” Clement is super gemotiveerd.

 
De onovertroffen Clement Peerens Explosition komt naar de Muziekodroom, en mythische Antwerpse rocker is daar blij om. “Hasselt is een stad die veel heeft te bieden, vooral dan aan mensen die daar ontvankelijk voor zijn. Dat is bij mij niet het geval, maar dat hoeft ook niet, ik moet daar godzijdank niet wonen. Maar het zijn daar dus heel sympathieke mensen, op een paar zeveraars na die na onze vorige doortocht op facebook verklaarden dat ik er nogal ongewassen uit zag. Maar ik zeg u: als ge u teveel wast, kunt ge vanalle allergieën krijgen. Dus beter wat stinken dan reutelend op uw sterfbed liggen, niet? Knoopt dat in uw Limburgse hersens, gasten!”
 
Clement wordt in Hasselt bijgestaan door twee monumenten uit de hedendaagse rock. Aertbeliën Sylvain kan krijsen als een overboekt kinderdagverblijf, maar dan wel - in tegenstelling tot die snotjong - perfect toonvast, én ondertussen de bas beroerend alsof hij Beyoncé masseert. En het rolmodel Lady Dave heerst als een sprookjeskoningin over het drumstel. Zij kan beuken als een voorjaarsstorm, maar indien nodig weet zij de zaal met haar onvergetelijke glimlach en haar rinkelende enkelbanden om te toveren tot een poëtisch paradijs.
 
Clement zal ongetwijfeld al zijn wereldhits brengen. En daarnaast nog wat andere dingen die de ware muziekliefhebber in vervoering zullen brengen. Hou u maar vast aan uw bretellen!