Event

zo 21 apr

Cocaine Piss

Asbak / Vonnis

locatie: Muziekodroom Club
datum: 21.04.2019
deuren: 19u30
prijs: € 11,50 (modabo) / € 13,50 (vvk) / € 15,00 (kassa)
(de ticketprijs bevat € 1,50 reservatiekosten)
Koop tickets

They're pretty, they're pretty pissed, and they brought cake.

14 minuten en 12 vuilgebekte songs had Cocaine Piss nodig om Steve Albini te overtuigen om hun échte debuut op te nemen. Na de eerste cassette was er dan ook heel snel ‘The Dancer’, het échte debuut uit 2016 waarvoor het zootje ongeregeld naar de States trok. Ondertussen groeide de band uit van splinterbom naar de aanvoerders van de female- fronted Belgische scene met brulboei Aurélie Poppins op de barricades. Eind 2018 was er de single ‘My Cake’, in maart het full album en dat kondigt de bands aan als "Cocaine Piss are back! They're pretty, they're pretty pissed, and they brought cake. But don't touch it, don't fucking touch it!"

 

ASBAK - Limburgse punkthrashmetalhardcoregospel - herrezen uit de assen van Kabul Golf Club, Snodgrass en TroubleLovesUs!


VONNIS draait niet om de muzikale pot maar slaat 'm in recordtijd aan diggelen. Waar u twee jaar geleden bij hun debuut letterlijk een stel nagels aangeboden kreeg, zullen ze op 21 april zelf de hamerslag voorzien om u finaal aan de grond te spijkeren.

Timing

19:30 deuren

Save the date

download iCal

Astronaute support Great Lake Swimmers!

Astronaute, de band rond Myrthe Luyten en Bert Hornikx, presenteert hun nieuwe album ‘Circle’. Een verzameling van tien ... lees meer

via nieuws