Event

vr 11 okt

Chase Atlantic

Bexey / Xavier Mayne

locatie: Muziekodroom Club
datum: 11.10.2019
deuren: 19u30
prijs: UITVERKOCHT

Rauwe en unieke mix van hip-hop, RnB, rock én pop

Show na show na show uitverkocht in Amerika, en nu komen de jongens van Chase Atlantic hun rauwe en unieke mix van hip-hop, RnB, rock én pop ook in Europa voorstellen. Wat begon als een slaapkamerproject voor twee broers en hun beste vriend, draaide uit op een succesvolle self-titled debuut plaat in 2017, een plaats bij het gerenommeerde MDDN label uit LA en de wildste live-sets. 

In 2019 volgde hun tweede plaat Phases, en ook die laat weer horen hoe de band de regeltjes der popmuziek kan omvormen tot een volledig eigen sound die tegelijk angstaanjagend ruw en heerlijk euforisch is. Kom ontdekken waarom de band zo groot is in de States en over de hele wereld kan rekenen op lofbetuigingen alsof ze gratis zijn. Come live the hype!

Voor fans van: YungBlud, Lil’ Peep, Blackbear, Post malone, Sleeping With Sirens, Good Charlotte

"Devilishly beautiful creation"
-The new Fury
"Chase Atlantic are already on the rise and they are sure to only get bigger and better"
- Highlight Magazine

Fun fact: zanger, gitarist én drummer Christian Anthony schopte het op vijftienjarige leeftijd al tot de finale van X Factor Australië.

__________

Deze avond wordt er eentje om snel bij te zijn, want samen met Chase Atlantic is er nu ook Bexey. De man ging viral met ‘Letter To Peep’, opgedragen aan zijn overleden vriend en held Lil Peep. Zowat je laatste kans om beide acts in een intieme Club te zien!

__________

Met zijn snelle flow en dromerige beats doet Xavier Mayne denken aan The Weeknd en Post Malone, maar dan met een nieuwe twist. Chase Atlantic fans kennen hem alvast van zijn single 'Shleepin' waar de aussie band een featuring op had.

Timing

19:00 doors
19:15 - 19:45 Xavier MAYNE
20:00 - 20:30 Bexey
21:00 - 22:00 Chase Atlantic