Event

za 26 nov

Cellini - All Night Long

locatie: Muziekodroom
datum: 26.11.2022
deuren: 22u00
prijs: € 16,50 (vvk)
(de ticketprijs bevat € 1,50 reservatiekosten)

Koop tickets

TICKETS:

  • EARLY BIRD: € 6,5 - sold out
  • WAVE 2: € 11,5 - sold out
  • WAVE 3: € 16,5 - 70% sold!

De Italiaans-Belgische DJ & producer Cellini hanteert een extreem breed scala aan meeslepende geluiden; soms diep en emotioneel, maar ook krachtig en extatisch. Een melodieuze mix tussen akoestische en elektronische geluiden, indie-invloeden en dansbare club-minded tracks.

Je kon hem al vinden op enkele van de grootste internationale podia van de danswereld, waaronder Tomorrowland, Dreambeach, Extrema Outdoor Belgium, Echelon, UNTOLD Festival, Pukkelpop en Dour Festival, en toert regelmatig door Zuid-Amerika.

Hij is een vaste waarde geworden in het iconische Belgische clubcircuit met shows doorheen het hele land, evenals een reeks uitverkochte all-nighters. Cellini ontving in 2018 de Red Bull Elektropedia Award voor meest veelbelovende artiest en zijn remix van Portland's 'Expectations' was een van de meest gehoorde tracks tijdens de Belgische zomer van 2019.

2022 was het grootste jaar tot nu toe! Met zijn eerste release ‘Lose Yourself’ en debuut op de legendarische Mainstage van Tomorrowland - waar hij eveneens in de betoverende bossen zijn eigen 'Cellini & Friends'-podium mocht hosten.

Timing

deuren: 22u00

Save the date

download iCal