Event

zo 14 nov

Compact Disk Dummies

locatie: Muziekdroom Box
datum: 14.11.2021
deuren: 19u30
prijs: UITVERKOCHT

Omwille van logistieke redenen zal het concert van Compact Disk Dummies op 2 september 2021 in Het Zomerkwartier verschoven worden naar het najaar. De nieuwe datum wordt 14 november 2021.
 
Aangekochte tickets zijn automatisch geldig voor deze nieuwe datum. Je hoeft hiervoor geen handeling te stellen noch contact met ons op te nemen!
Tickethouders ontvangen een mailtje met praktische info over de mogelijkheid tot terugbetaling.
 
__________
 

Compact Disk Dummies
Na hun succesvolle debuutplaat ‘Silver Souls’ (2016) schopten de gebroeders Coorevits het tot de eerste vaste huisband van De Ideale Wereld, produceten ze de debuutplaat van Uberdope en wonnen ze enkele MIA’s. De tijd vloog voorbij en stilaan begon het weer te jeuken om aan eigen materiaal te werken. Zo ontstond Neon Fever Dream. Een futuristische trip naar een wereld van hologrammen, chemicaliën en vooral heel veel fictie gegoten in een donkere, dreigende, maar lekker dansbare popplaat.

________

We organiseren dit evenement met het Covid Safe Ticket en de bijhorende maatregelen [minstens 2 weken voor aanvang van het event volledig gevaccineerd zijn of negatieve PCR (48u), antigeentest (24u - testen kan enkel bij een apotheker) of herstelcertificaat van minder dan 6 maanden].

Meer info over het Covid Safe Ticket lees je hier.

 

Timing

19u30 deuren
20u30 Compact Disk Dummies

Save the date

download iCal