Event

zo 26 mei

Brutus

Slow Crush / Sons Of A Wanted Man - Free Aftershow

locatie: Muziekodroom Box
datum: 26.05.2019
deuren: 19u30
prijs: UITVERKOCHT

Trouble comes in threes, so does Brutus.

‘Trouble comes in threes!’ 

Het fel gesmaakte debuut ‘Burst’ nog maar net verteerd en Brutus staat al klaar met een opvolger in het voorjaar van 2019. Het trio rond Grande Damme Stefanie Mannaerts timmert sinds 2013 aan de weg met energieke passages langs zowat elke Belgische club én festival.
Als support van Russican Circles, Thrice en Chelsea Wolfe moet ondertussen ook de rest van Europa eraan geloven.

2019 wordt opnieuw het jaar van Brutus met een nieuw album én tour. ‘Trouble comes in threes’, so does Brutus!

_____

Paginagroot in Kerrang en airplay op BBC Radio 1! Weinig Belgische bands starten sneller uit de startblokken dan SLOW CRUSH. Nog voor het debuut verschijnt gebeurt het al allemaal voor deze jonge shoegazers. Met de steun van Brutus walsen ze zonder meer Muziekodroom plat op 26 mei!

_____

Hup, de avond met Brutus en Slow Crush stond al in de agenda te blinken, hij is net nog mooier geworden. Samen met de heren van Farrm presenteert Muziekodroom een eerste ‘Farrm Live Session’ als gratis aftershow op zondag 26 mei!

Sons Of A Wanted Man is de Limburgs/ Antwerpse razernij die sinds de finaleplaats van Limbomania een mooi parcours heeft afgelegd met hun mix van black metal, shoegaze en sludge. In 2019 brengt de band zijn eerste full ‘Kenoma’ uit als vervolg op de internationaal sterk onthaalde EP ‘Black Days Black Dust’. Pikzwart Beringen! Voor wie er niet bij kan zijn: we streamen ook! Houd onze pagina dus in de gaten.

Aftershow Sons of a Wanted Man // Muziekodroom Café// 23u00 Gratis!

 

Timing

19:30 deuren
20:00 Slow Crush
21:15 Brutus
23:00 free aftershow Sons Of A Wanted Man

Astronaute support Great Lake Swimmers!

Astronaute, de band rond Myrthe Luyten en Bert Hornikx, presenteert hun nieuwe album ‘Circle’. Een verzameling van tien ... lees meer

via nieuws