Event

vr 26 aug

Boy Harsher

Live show

locatie: Muziekdroom
datum: 26.08.2022
deuren: 19u30
prijs: € 22,50 (vvk) / € 24,00 (kassa)
(de ticketprijs bevat € 1,50 reservatiekosten)

Koop tickets

Verplaatst concert owv Covid-19

Het live concert van BOY HARSHER op 19 februari 2022 wordt uitgesteld naar 26 Augustus 2022. We brengen alle tickethouders op de hoogte via mail. Reeds aangekochte tickets blijven automatisch geldig voor de nieuwe datum.

De moviescreening "The Runner" van BOY HARSHER op 19 februari 2022 zal nog steeds plaatsvinden op deze datum in Cinema Zed.

Alle updates betreffende de maatregelen in Muziekodroom vind je hier > https://www.muziekodroom.be/nieuws/coronaupdate

Bedankt voor je begrip en blijf gezond.

Make Scene.

__________

Je zou Boy Harsher de gouden standaard van darkwave en nieuwe industrial kunnen noemen. Matthews en Muller ontmoetten elkaar in Savannah, GA, terwijl ze allebei film studeerden en hun aanvankelijke interesse voor muziek begon met cinema. Matthews zou scenario's schrijven en Muller zou partituren componeren voor de niet-bestaande films. Hun eerste EP, Lesser Man, werd oorspronkelijk uitgebracht op een kleine oplage van cassettes, maar werd al snel een underground hit. De "Yr Body is Nothing" LP uit 2016 en "Country Girl" EP uit 2017 dreven het duo naar uitgebreide tours en uitverkochte shows in de VS en Europa, waar ze bekend werden om hun roekeloze en omhullende live-optredens.

De vijfde release van Boy Harsher is geen traditioneel album ⁠— het is de muzikale tegenhanger van een kortfilm geschreven, geproduceerd en geregisseerd door het duo, getiteld The Runner, die samen met het album in januari 2022 werd uitgebracht. The Runner is een horrorfilm afgewisseld met een meta-achtige “documentaire” over het opnameproces van Boy Harsher.

Timing

deuren: 19u30

Save the date

download iCal