Event

do 14 okt

Boogie Beasts

Jan Bas

i.s.m. Move2Blues

locatie: Muziekdroom
datum: 14.10.2021
deuren: 20u00
prijs: € 13,50 (vvk) / € 15,00 (kassa)
(de ticketprijs bevat € 1,50 reservatiekosten)
Koop tickets

 
Boogie Beasts brengen op 17 september hun derde album 'Love Me Some' uit en dat komen ze - in première - voorstellen in Muziekodroom. Naar goede gewoonte vertolken deze Belgische bluesrockers hun liefde voor (hill country) blues weer op geheel eigenzinnige wijze en dat resulteert deze keer in hun - naar eigen zeggen - meest dansbare plaat tot nu toe.
De eerste voorafgaande single 'Bring It On' verscheen in februari en werd alvast enthousiast onthaald door nationale zenders Classic 21 en Willy.

De singles 'Howl' en 'Mine All Mine' die tijdens het 'coronajaar' 2020 uitkwamen, kregen eveneens zendtijd op Classic 21 en zullen als bonustracks op het album terug te vinden zijn. 'Howl' werd op 1 januari met een 14de plaats in de Top 2020-hitparade door de Classic21-luisteraars zelfs verkozen tot de op één na beste Belgische song!
Ondanks een personeelswissel - Patrick Louis is sinds 1 december 2019 de nieuwe gitarist - is de helft van Boogie Beasts nog steeds Limburgs en viert de band dit jaar zijn 10-jarig bestaan, wat deze 'thuismatch' nog specialer maakt.
Band:

Jan Jaspers: zang, gitaar
Patrick Louis: zang, gitaar
Fabian Bennardo: mondharmonica
Gert Servaes: drums
 
__
 
Jan Bas, na meer dan 15 jaar touren met Rusty Roots en tal van andere projecten acht Jan Bas de tijd rijp voor solowerk.

Zijn liefde voor soul, roots en heartland-americana vormen de fundering van zijn eigen unieke sound. Samen met producer Mario Goossens werkt hij op dit eigenste moment aan zijn eerste soloplaat, die in het voorjaar van 2022 het levenslicht zal zien.

Hij wordt voor deze gelegenheid begeieid door Nico Vanhove op drums

______

Voor dit concert heb je GEEN Covid Safe Ticket (CST) nodig.

Wanneer heb ik een Covid Safe Ticket (CST) nodig om een event in Muziekodroom bij te wonen?
Dat is afhankelijk van de locatie (Café, Club, Box of Zaal) en de datum van het event. Via deze pagina krijg je de meest recente info hierover. Ticketkopers worden tijdig via mail op de hoogte gebracht van de te verwachte maatregelen en de invloed hiervan op de tickets.

Timing

20:00 deuren

Save the date

download iCal

Gerelateerde Concerten