Event

do 10 jan

Boogie Beasts

One Rusty Band

i.s.m. Move2Blues

locatie: Muziekodroom Club
datum: 10.01.2019
deuren: 20u00
prijs: € 9,50 (modabo) / € 11,50 (vvk) / € 12,00 (kassa)
(de ticketprijs bevat € 1,50 reservatiekosten)

Koop tickets

Dirty beats, hypnotiserende slide, huilende mondharmonica en lekker veel fuzz

“Een ritmisch en geïnspireerd album dat een toekomstige grote naam in de bluesrockscene aankondigt.” Zo omschreef Rolling Stone France ‘Come And Get Me’, het debuutalbum van de Belgische Boogie Beasts, dat verscheen in 2015. Sindsdien toverde deze vierkoppige alternatieve rootsband met zijn energieke, meeslepende shows vele clubs en festivals, in de Benelux en ver daarbuiten, om in geflipte juke joint-party’s. Hun tweede album ‘Deep’ komt uit op 11 januari 2019 op het Brusselse label Naked.

Deze keer sloegen de Beasts de handen in elkaar met producers Rodrigo Fuentealba Palavicino (Fifty Foot Combo, Manngold, The Sha-La-Lee’s, ex- Novastar, ex-Gabriel Rios,) en Micha Volders (ex-El Guapo Stuntteam, ex-The Sore Losers, Meteor Musik). Het resultaat is een erg persoonlijk album, dat rauw en energiek klinkt, net als de optredens van de band. Denk aan: The Black Keys die in de vroege uurtjes van een of ander illegaal feestje aan het jammen slaan met John Lee Hooker, of R.L. Burnside tijdens een juke joint-gig begeleid door de vroege Stones.Op 10 januari komen Boogie Beasts hun nieuwe plaat in avant-première voorstellen aan hun thuispubliek!

 

SUPPORT: ONE RUSTY BAND (CH)Als voorprogramma hebben de Beasts een explosief bluesrockduo uit Zwitserland uitgenodigd. One Rusty Band bestaat uit one-man-band Greg (zang, gitaar, mondharmonica en drums) en tapdanseres/circusartieste Léa. Zij zullen het publiek opwarmen met een originele en spectaculaire show.

Timing

20:00 deuren
21:00 One Rusty Band
22:00 Boogie Beasts

Save the date

download iCal