Event

vr 13 mrt

Bohren & Der Club Of Gore

i.s.m. CCHA

locatie: Muziekodroom Club
datum: 13.03.2020
deuren: 19u30
prijs: GEANNULEERD

Doom Ridden Jazz Music

In het licht van de recente ontwikkelingen omtrent de verspreiding van het COVID-19-virus die elkaar steeds sneller opvolgen, sluit muziekodroom de deuren tot en met 3 april 2020.

Wij zijn zeer bezorgd over de situatie en willen mee onze verantwoordelijkheid nemen met betrekking tot de indijking van het COVID-19 virus.

We bekijken eerst een verplaatsing van dit concert. Indien dat niet lukt, zullen we alle tickethouders op de hoogte brengen van de mogelijkheden rond de terugbetaling.
 
Bij vragen kan u steeds terecht bij communicatie@muziekodroom.be

 

__________

 

Na een pauze van zes jaar is het legendarische “doom- jazz trio” Bohren & Der Club Of Gore terug met ‘Patchouli Blue’. Hun negende album klinkt opnieuw als de ongeschreven soundtrack bij een film noir van David Lynch, de meest donkere ambient en de blauwste jazz die Angelo Badalamenti schrijft met op de achtergrond het ‘doom-sfeertje’ van Black Sabbath, Gore of Earth. Geen easy listening voor bij die uitgestelde yoga-sessie, tenzij het er misschien eentje is ten huize van Mike Patton. De man die met zijn Ipecac-label, buiten platenbaas ook één van hun grootste fans is. Unieke kans om deze band in onze intieme club te ontdekken!

Voor fans van: Johann Johannsson, Amenra, Burzum, Biosphere, Sunn O)))

 

Dit concert is in samenwerking met CCHA.

Timing

19:30 deuren
20:30 Bohren & Der Club Of Gore

Save the date

download iCal

AMP: Muziekodroom en CCHA werken samen

Oktober 2015. Cultuurcentrum Hasselt en Muziekodroom werken voor het eerst samen aan de 10de editie van Nordic night met een concert van het ... lees meer

via nieuws