Event

do 26 mrt

Black Leather Jacket

Stay Idle

datum: 26.03.2020
deuren: 19u30
prijs: GEANNULEERD

In het licht van de recente ontwikkelingen omtrent de verspreiding van het COVID-19-virus die elkaar steeds sneller opvolgen, sluit muziekodroom de deuren tot en met 3 april 2020.

Wij zijn zeer bezorgd over de situatie en willen mee onze verantwoordelijkheid nemen met betrekking tot de indijking van het COVID-19 virus.

We bekijken eerst een verplaatsing van dit concert. Indien dat niet lukt, zullen we alle tickethouders op de hoogte brengen van de mogelijkheden rond de terugbetaling.
 
Bij vragen kan u steeds terecht bij communicatie@muziekodroom.be

 

__________

 

De voorbije maanden raasden de heren van Black Leather Jacket door de Lage Landen met hun geweldige garage rock- single ‘Village People’, die het tot de topdrie van De Afrekening en de playlist van 3FM Alternative (NL) schopte. Een lange, hete festivalzomer (Rock Herk, Lokerse Feesten, Boomtown…) later was er de release van debuutalbum “Tranquillizer” en een uitverkochte Trix Club in de heimat. Luid én nijdig! Kom de Nieuwe Lichting van 2017 ontdekken!

Voor fans van:
Equal Idiots, Black Rebel Motorcycle Club, SONS, The Glücks, Ty Segall

 

Support komt er van onze favoriete garagepunkers Stay Idle uit de lichting van Sound Track 2019. Schopten het tot de finale met hun messcherpe rifs, perfect gecontroleerde chaos en geflirt met de decibelmeter. 
Straight outta Get Wood City en klaar om Hasselt van de nodige geluidsoverlast te voorzien.