Event

za 11 jul

Aster + Viggria

Scene Maker

locatie: Muziekodroom
datum: 11.07.2020
deuren: 19u30
prijs: € 10,00 (vvk)
(de ticketprijs bevat € 1,50 reservatiekosten)
Koop tickets

We starten de Scene Maker-zomer met een ingetogen double bill: Viggria en onze kersverse Resident Aster!

 
SCENE MAKER
 
10 zaterdagen zetten we acts in de kijker waar Muziekodroom een band mee heeft. Limburgse acts die op hun honger hebben gezeten, hunkeren naar ‘live’ en naar publiek. Eindelijk terug op een podium zonder dat het vervelende woordje ‘stream’ om de hoek komt.
 
__________
 
Als je een lege plastieken bierbeker kan horen vallen, weet je dat het snor zit. De nog maar 19-jarige Aster Froyen kreeg Muziekodroom muisstil tijdens de Sound Track-finale. En neen, dat was niet omdat iedereen stiekem ingedut was… Voor ons instant de reden om de man te benoemen tot Resident in Muziekodroom. De Hasseltse troubadour toont op deze eerste zaterdag dan ook al een glimp van het raspaardje dat hij geheid wordt. Later deze zomer zie je hem wellicht nog aan het werk met een full band!
 
Viggria is het songwriter-avontuur van Jan Viggria, gitarist bij The Guru Guru en Statue. Hij laat zich inspireren door onder meer Nick Drake, Sufjan Stevens, Elliott Smith en John Martyn. Overdag is ie ook bezieler van Farrm en uitbater van de Farrm-studio in WERF, op de site van Muziekodroom. Vanavond zien we het resultaat van zijn nachtelijke escapades!
 
Voor fans van: Duyster, Big Thief, Phoebe Bridges, Elliott Smith
 
Bij slecht weer wijken we uit naar een andere datum.
Gages zijn meer dan ooit belangrijk voor artiesten, er zijn een beperkt aantal, betalende tickets.

Timing

19:30 deuren
20:30 Viggria
22:00 Aster

Save the date

download iCal