Event

di 05 jul

Duma
AFFectie

Sweats

i.s.m. AFF & Muziekodroom

locatie: Scheepvaartkaai 4, 3500 Hasselt
datum: 05.07.2022
deuren: 19u30
prijs: € 10,00 (vvk)

Koop tickets

Op het terrein van asfaltbedrijf Grizaco komt het Keniaanse Duma de stenen uit de grond spelen. Dystopische muziek in een industriële context: dit wordt een avond voor de durvers onder jullie!

Duma
Rechtstreeks vanuit de underground van Nairobi komt dit duo herrieschoppers. Duma is zo’n band die barst van de originaliteit. Wilde polyritmes, steigerende synthdrones, een barrage van industriële noise, … Duma verlegt grenzen waarvan je waarschijnlijk nog niet eens wist dat ze er waren. Met hun debuut op het prestigieuze Nyege Nyege-label verraste ze in 2020 de internationale muziekpers, en hun legendarische liveshows zijn muilperen die zelfs de stoerste binken tegen het canvas meppen. Dit gaat er eentje zijn voor de geschiedenisboeken, mark our words!

Sweats
Dit viertal serveert de betere elektrotrash, jarenlang gerijpt in de kelders van de Vlaamse middenklasse en vers geïnjecteerd met een dosis oestrogeen. Keet schoppen met cynische knipogen naar zowat alles en iedereen: Sweats trekt zich van niemand iets aan en doet dat ook nog eens erg goed. De perfecte opwarmer voor Duma dus!

Inkom: De inkom bedraagt minstens 3 gebruikte batterijen. We vragen een reservatiekost van €10 die bij inlevering van minstens 3 gebruikte batterijen omgeruild wordt in 4 drankbonnen. Geen 3 gebruikte batterijen? Dan ontvang je 3 drankbonnen.