Event

vr 05 okt

20//18 INVITES

i.s.m. Muziekodroom

locatie: De Bonnefant Hasselt
datum: 05.10.2018
deuren: 19u30
prijs: € 13,00 (modabo) / € 16,50 (vvk) / € 18,00 (kassa)
(de ticketprijs bevat € 1,50 reservatiekosten)
Koop tickets

Muziekodroom is 20 jaar aanwezig in de Stad Hasselt en wil dit vieren met de nodige Rock&Roll!

Op vrijdag 05/10 trekken we hiervoor naar de binnenstad en slaan voor 1 dag onze tenten op in De Bonnefant aan de Paardemerstraat. 1 locatie, 10 acts. De Bonnefant is een verborgen parel in de binnenstad van Hasselt en het decor voor een mooie lijst éénmalige concerten! De Held // Wouter Dewit - Micha Volders // Dijf Sanders - Stijn Meuris // Jan Swerts - Mario Goossens // GHOST by Raveyards - Buscemi // Sven Van Hees

Op zaterdag 06/10 nodigen we jullie graag uit in de Bootstraat!

Meer info over de acts en timing vind je hier.

 

Buscemi // Sven Van Hees

Buscemi maakt sinds 1996 bijzonder funky muziekjes en stond al van bij het eerste MODFEST garant voor een stijl die een stevige platenkast doet vermoeden. Van Afrobeat tot Dub, Jazz, Bossa of House. Alles krijgt een plek voor deze ‘Late Nite Session met invitee Sven Van Hees!

 

De Held // Wouter Dewit

Het toeval speelt altijd een rol en daar kan je dan maar beter gebruik van maken. Zeker als je Held bent van beroep. Een belangrijk uitgangspunt van Jo Jacobs' filosofie als muzikant. Geen toeval is dan weer dat Jo kiest voor Wouter Dewitt. Beide heren handelen in sfeer. Met werk dat mikt op het hart, zoekt naar een zelfde soort puurheid. En delen de filosofie om met weinig veel te doen en in het kleine wat groots te ontdekken.

 

Mario Goossens // GHOST by Raveyards

GHOST is het rariteitenkabinet onder leiding van Stefan Bracke en François De Meyer. Beide heren zijn beter bekend als de Gentse underground- parel Raveyards. Beide heren runnen dit totaalspektakel samen met bevriende kunstenaars uit alle disciplines, met een reeks korte, unieke performances.

 

Stijn Meuris // Jan Swerts

Meuris koos voor een uniek concert van de Limburgse muzikant/componist Jan Swerts. Uniek, want Swerts is op dat moment niet op tournee en heeft speciaal voor 20//18 een exclusieve playlist samengesteld. Een concert dat uitzonderlijk belooft te worden, want de muziek van Jan Swerts - die de afgelopen jaren een opmerkelijk traject heeft afgelegd met lovende reacties in binnen- en buitenland - nodigt uit tot reflectie: minimalistisch, bezwerend en ook wel gewoon bloedmooi.

 

Micha Volders // Dijf Sanders

Dijf Sanders en Micha Volders ontmoeten mekaar ooit als verwante zielen op een ‘circuit bending en chiptune event’. (Als u daar nog nooit van heeft gehoord, dan pleit dat voor u en bent u toch geen complete nerd. Ondanks wat je vrienden denken...) Om hun belachelijk succesvolle carrière kracht bij te zetten, vieren ze vandaag Muziekodroom met een nieuwe superband: ‘GAMEBOYZ II MEN’. Een ode aan de Game Boy en aan marginaliteit in al zijn mogelijke gedaantes.

Timing

deuren 19:30

Save the date

download iCal

20//18

Meer info over de bands en timing vind je hier.   Muziekodroom is 20 jaar aanwezig in Hasselt en viert dat met drie avonden in het ... lees meer

via nieuws