Event

za 06 jan

Flashback 

Rave our souls  / Party Harders  / DJ Tonic / Michael Midnight / Goldfox 

i.s.m. Muziekodroom

locatie: Muziekodroom / Forty Five
datum: 06.01.2018
deuren: 23u00
prijs: € 10,00 (vvk) / € 10,00 (kassa)
(de ticketprijs bevat € 1,50 reservatiekosten)
Koop tickets

Let’s put on our classics and we’ll have a little dance, shall we?

Op zaterdag 6 januari nemen we je mee naar een Flashback door de dance classic & oldschool bangers van weleer. Het beste van vroeger met de mensen van nu!

☺ Join the FLASHBACK | Classics & Oldschool group & share your classics

De doortocht van Etienne de Crécy was er eentje voor in de geschiedenisboeken en we staan al klaar met een nieuwe FLASHBACK. Om 2018 stevig in te zetten halen verenigen we twee legendarische (of beruchte?) Belgische projecten. Cause #BelgiansDoItBetter

Remember de Rave Our Souls feesten in Muziekodroom? Alle gekheid op een stokje en pure rave mayhem die je rechtreeks naar de gouden jaren ’90 transporteerde. Think rave, acid, jungle, techno, smileys, inflatable toys and childhood memories. Vijf jaar geleden hingen Goldfox & Riot hun maskers aan de haak maar na een gesmaakte reunie op Rock Herk komen ze de keet nog eens op stelten zetten waar het allemaal begon.
Tweede guest van de nacht is het berichte collectief party Harders. The pope of dope viert met zijn Walliforische bende 10 jaar kunst, muziek en afgebroken podia. Ideaal moment om ze terug naar Hasselt te halen.

Uiteraard zijn onze FLASHBACK FORCE aka DJ Tonic (THE SUBS, Starski & Tonic), Michael Midnight (Ed & Kim, Pukkelpop, The Greatest Switch) en Goldfox (Studio Brussel) paraat voor een educatieve trip door de house, techno, electro & rave van de eighties, nineties & nillies.