<a href='/concert/pre-play-party'>03.10 Pre Play Party: Whatever! x Modklub x Critical x Gewelt invites</a> <a href='/concert/play-festival'>04.10 Play Festival</a> <a href='/concert/bolt-thrower-1'>05.10 Bolt Thrower</a> <a href='/concert/after-the-burial'>25.10 After The Burial</a> <a href='/concert/the-hoax'>28.10 The Hoax</a> <a href='/concert/wild-child'>30.10 Wild Child</a>

Kalender

Nieuws

Byron Bay support Wild Child, 30.10.2014

Byron Bay, Rock Rally-finalist in de stijl van Bon Iver, Iron & Wine en Fleet Foxes, speelt het voorprogramma van Wild Child op 30 oktober in Muziekodroom. Tickets vind je hier.

lees meer

Nieuws

Annulatie Nick Oliveri, refund tickets

Nick Oliveri cancelt zijn volledige tournee en dus ook het concert op 21 november in Muziekodroom. Tickets die via de website werden gekocht worden automatisch terugbetaald, tickets die bij Gigaswing werden gekocht worden terugbetaald in de ...

lees meer

Praktisch

Muziekodroom Café

MA 16.30u - 23.30u
DI 16.30u - 23.30u
WO 12.30u - 23.30u
DO 16.30u - 23.30u
VR gesloten
ZA 10.00u - 17.30u
ZO gesloten

Praktisch

Repetitie reserveren?

Muziekodroom biedt repetitieruimten aan op vaste wekelijkse basis. Huren kan minimum voor een huurperiode per maand en mits voorafbetaling van huur. Wie inschrijft voor één trimester of een volledig seizoen (tot juni) krijgt voorrang, én een fikse korting! Interesse? repetities@muziekodroom.be

Praktisch

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van concerten en alles wat er in en rond muziekodroom gebeurt!

Residenten

The Sore Losers

Muziekodroom werkt jaarlijks met enkele artists in residence. Met dit project wil het als muziekcentrum extra steun geven aan talentvolle muzikanten.

lees meer

Sfeerverslag door Stoorzender van de albumrelease van The Sore Losers in Muziekodroom op 22 februari 2014.

lees meer

<a href='https://www.youtube.com/watch?v=kceeFwNso2s' target='_blank'>www.youtube.com/watch?v=kceeFwNso2s</a>

Residenten: The Sore Losers

The Sore Losers coveren The Ramones

The Sore Losers coveren The Ramones.

lees meer

Residenten: Astronaute

Nieuwe single en videoclip Astronaute

Artist-in-residence Astronaute heeft voor haar nieuwe single Two Kings een mooie videoclip gemaakt!

lees meer

Residenten: The Sore Losers

Nieuwe videoclip The Sore Losers

Toon Aerts, kind aan huis bij The Sore Losers, maakte opnieuw een vette videoclip voor Don't Know Nothing, de nieuwe single van Los Losers!

lees meer

Support

Maes Music Stage: Karma Police

Met het Maes Music stage blazen we samen met Maes het cafépodium nieuw leven in en geven we jong, gretig, lokaal talent iedere maand opnieuw een plek om hun ding te doen.

lees meer

Karma Police maakt aanstekelijke indie shoegaze die doet denken aan Real Estate en Modest Mouse. Werden in 2013 gekozen voor De Nieuwe Lichting op Studio Brussel, kaapten prijzen weg op Kunstbende en Imagine en releasen dit voorjaar een nieuwe EP.

Facebook Karma Police

Support

Stoorzender

Sinds december 2013 huist Stoorzender in Muziekodroom. Bij Stoorzender kunnen jongeren vanaf zestien zelf aan de slag met radio, video, foto en tekst. Jong talent wordt er uitgedaagd om het huidige medialandschap grondig te 'verstoren'.

lees meer

Support

Forty Five

Het Hasseltse Fuifdok onderging een grondige facelift en gaat voortaan door het nachtleven als Forty Five. Gelegen in de Bootstraat aan de kaai, naast Muziekodroom.

lees meer

Support

Quartier Canal

Muziekodroom ligt midden in Quartier Canal, een gebied aan het Albertkanaal van de brug aan de Kempische Poort tot het Sas dat uitgegroeid is van een industriegebied naar een creatieve, bruisende en hybride ontwikkelingszone.

lees meer

Leren

Binnen muziekodroom zijn er heel wat mogelijkheden om muzikaal iets op te steken. Of je nu absolute beginner bent of rot in het vak, er is een ruim aanbod van activiteiten.

lees meer

Lesmateriaal te koop

Drumstok stuk? Snaar gebroken?
Je kan je nieuw lesmateriaal kopen aan de toog van het café.

Leren

Nieuw seizoen instrumentlessen, belangrijke wijzigingen

Op maandag 8 september gaat in Muziekodroom het nieuwe seizoen instrumentlessen van start! Helaas worden we geconfronteerd met een voelbare vermindering van cultuursubsidies op diverse niveaus. Hierdoor voeren we ...

lees meer

Leren

Extra workshops op Oorknal

Er zijn twee extra workshops toegvoegd aan het programma van Oorknal, de muziek-doe-dag van Muziekodroom op 10 mei: leer ukulele spelen met Nele Van den Broeck en kom alles te weten over auteursrecht en naburig recht met PlayRight On Tour. Schrijf je ...

lees meer

Leren

Schrijf je in voor OORKNAL!

Vanaf vandaag kan je je inschrijven voor de workshops op OORKNAL, de Muziek-Doe-Dag van Muziekodroom op 10 mei. Gratis!

lees meer

Eventjes geduld...