<a href='/concert/sepultura'>12.08 Sepultura</a> <a href='/concert/fuzz'>13.08 FUZZ </a> <a href='/concert/play-festival-1'>03.10 Play Festival</a> <a href='/concert/boysetsfire'>04.10 boysetsfire</a> <a href='/concert/shining'>17.10 Shining</a> <a href='/concert/adhd'>30.10 ADHD (Nordic Night)</a>

Nieuws

Sólstafir vervolledigt affiche met MONO en The Ocean, 25.10.2015

Aan de spannende avond rond de bands MONO en The Ocean wordt nu headliner Sólstafir toegevoegd! Band uit Ijsland, spelen iets tussen metal en post-rock. De bandnaam is ironisch: in hun moedertaal betekent het stralende zonnestralen, ...

lees meer

Nieuws

Bevestigd: LoneLady, 14.10.2015

LoneLady maakt aanstekelijke muziek tussen minimal wave en funk. Prince meets postpunk! Haar straffe tweede album HINTERLAND verscheen op het toonaangevende WARP. Tickets en meer info vind ...

lees meer

Instagram

muziekodroom Ondertussen doen we nog een paar concerten in augustus om er wat in te komen. Binnen twee weken krijgen we het legendarische @Sepultura over de vloer met support van @suicidalangelsofficial. Een dagje later knallen met Ty Segall's FUZZ en Moaning Cities i.s.m. @heartbreaktunes. Tickets vind je op muziekodroom.be

Nieuws

Bevestigd: ADHD, 30.10.2015 — Nordic Night ook in Muziekodroom!

Cultuurcentrum Hasselt programmeert al 10 jaar spannende muziek uit IJsland, Noorwegen, Denemarken en Zweden tijdens Nordic Night. De tiende editie wordt een heuse tweedaagse in samenwerking met Muziekodroom: op vrijdag 30 ...

lees meer

Nieuws

Bevestigd: Roosbeef, 2.12.2015

Authentieke muziek rond zangeres Roos Rebergen en de rasmuzikanten Tim van Oosten, Tijs Delbeke (Sir Yes Sir) en Tom Pintens (Zita Swoon). Eigenzinnige liedjes en prachtige teksten! Tickets vind je hier!

lees meer

Praktisch

Muziekodroom Café

MA 16.30u - 23.30u
DI 16.30u - 23.30u
WO 12.30u - 23.30u
DO 16.30u - 23.30u
VR gesloten
ZA 10.00u - 17.30u
ZO gesloten

Praktisch

Repetitie reserveren?

Muziekodroom biedt repetitieruimten aan op vaste wekelijkse basis. Huren kan minimum voor een huurperiode per maand en mits voorafbetaling van huur. Wie inschrijft voor één trimester of een volledig seizoen (tot juni) krijgt voorrang, én een fikse korting! Interesse? repetities@muziekodroom.be

Praktisch

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van concerten en alles wat er in en rond muziekodroom gebeurt!

Residenten: Astronaute

Het nieuwstedelijk speelt VUUR, nog tot en met 4 juli

Het nieuwstedelijk, het theaterhuwelijk tussen de Queeste en Braakland / Zhebuilding, speelt nog tot en met 4 juli op locatie het pakkende stuk VUUR, met live muziek van ex-residente Myrthe Luyten!  Hier vind je meer!

lees meer

Muziekodroom werkt jaarlijks met enkele artists in residence. Met dit project wil het als muziekcentrum extra steun geven aan talentvolle muzikanten.

lees meer

Residenten: Chrome Brulée

Video: Chrome Brulée - Glare Live at Muziekodroom

Artist in residence Chrome Brulée nam een live versie van het nummer Glare op in de Zwarte Zaal van Muziekodroom en katapulteerde de video terug naar de BRT-Studio van de jaren tachtig!

lees meer

Residenten: Warhola

Warhola Unravel Officiële Video

Resident Warhola releast nu ook een bevreemdende videoclip bij hun single Unravel.

lees meer

Residenten: Chrome Brulée

Album Chrome Brulée nu ook op cassette en LP

Naar aanleiding van Record Store Day brengt resident Chrome Brulée hun debuutalbum ook uit op casette en vinyl! Check hier de aankondiging!

lees meer

Support

Maes Music Stage: Monster Youth

Monster Youth is de Sint-Niklase groep rond Pauwel De Meyer. Maken slepende, psychedelische rock op het kruispunt tussen stoner en garage. In hun single Boredom Of Life hoor je zelfs een vleugje PJ Harvey.

Facebook Monster Youth

Met het Maes Music stage blazen we samen met Maes het cafépodium nieuw leven in en geven we jong, gretig, lokaal talent iedere maand opnieuw een plek om hun ding te doen.

lees meer

Support

Stoorzender

Sinds december 2013 huist Stoorzender in Muziekodroom. Bij Stoorzender kunnen jongeren vanaf zestien zelf aan de slag met radio, video, foto en tekst. Jong talent wordt er uitgedaagd om het huidige medialandschap grondig te 'verstoren'.

lees meer

Support

Forty Five

Het Hasseltse Fuifdok onderging een grondige facelift en gaat voortaan door het nachtleven als Forty Five. Gelegen in de Bootstraat aan de kaai, naast Muziekodroom.

lees meer

Support

Quartier Canal

Muziekodroom ligt midden in Quartier Canal, een gebied aan het Albertkanaal van de brug aan de Kempische Poort tot het Sas dat uitgegroeid is van een industriegebied naar een creatieve, bruisende en hybride ontwikkelingszone.

lees meer

Leren

Binnen muziekodroom zijn er heel wat mogelijkheden om muzikaal iets op te steken. Of je nu absolute beginner bent of rot in het vak, er is een ruim aanbod van activiteiten.

lees meer

Lesmateriaal te koop

Drumstok stuk? Snaar gebroken?
Je kan je nieuw lesmateriaal kopen aan de toog van het café.

Leren

Nieuwe opleiding Assistent Licht- en Geluidstechnieken — Schrijf in!

VDAB en Muziekodroom starten in november met een nieuwe reeks van de dagopleiding Assistent Licht- en geluidstechnieken. Een opleiding die intussen kan buigen over het nodige succes, want de meeste van de cursisten vinden nog tijdens hun opleiding ...

lees meer

Leren

Nieuwe lessen gitaar en drum

Wil je een instrument leren bespelen? Er zijn opnieuw plaatsen beschikbaar voor lessen gitaar en drum in Muziekodroom!

lees meer

Leren

KROKUSVAKANTIE

Van maandag 16 tot en met zaterdag 21 februari zijn er omwille van de Krokusvakantie geen lessen en repetities in Muziekodroom en is het café gesloten. 

lees meer

Eventjes geduld...