<a href='/concert/jazzanova-dj-set-beyonderground-party'>02.05 Jazzanova DJ-Set | Beyonderground Party </a> <a href='/concert/the-posies'>06.05 The Posies</a> <a href='/concert/marco-z'>22.05 Marco Z</a> <a href='/concert/the-church'>03.06 The Church</a> <a href='/concert/blackberry-smoke'>10.06 Blackberry Smoke</a> <a href='/concert/sepultura'>12.08 Sepultura</a>

Nieuws

Suicidal Angels support Sepultura, 12.8.2015

De Griekse band Suicidal Angels zal het voorprogramma verzorgen van Sepultura op 12 augustus in Muziekodroom! De band ademt old school thrash metal en mocht in het verleden al supporten voor Kreator en Cannibal Corpse. Tickets vind je hier!

lees meer

Nieuws

Uitverkocht: Spinvis SOLO, 23.4.2015

Het concert van Spinvis op 23 april in Muziekodroom is uitverkocht!

lees meer

Instagram

muziekodroom Ain't no party like a full metal party. @modloudconcerts mayhem in feestformaat met @goevurindenotto soundsystem

Nieuws

Bevestigd: The Strzebonsky Noizescene, Dorian and The Greys en Monster Youth, 8.5.2015

Drie bands ontdekken op één avond, gratis? Dat kan op 8 mei in Muziekodroom. Limbolink presenteert de release van het nieuwe album van The Strzebonsky Noizescene en op de Maes Music Stage spelen de poppunkers van Dorian and The Grays en ...

lees meer

Nieuws

Warhola Unravel Officiële Video

Resident Warhola releast nu ook een bevreemdende videoclip bij hun single Unravel.

lees meer

Residenten: Warhola

Warhola Unravel Officiële Video

Resident Warhola releast nu ook een bevreemdende videoclip bij hun single Unravel.

lees meer

Muziekodroom werkt jaarlijks met enkele artists in residence. Met dit project wil het als muziekcentrum extra steun geven aan talentvolle muzikanten.

lees meer

<a href='https://www.youtube.com/watch?v=JOo4e2jThzY' target='_blank' class='zoom'><img src='/img/zoom-icon.svg' width='14' height='14' class='svg'></a>

Residenten: Chrome Brulée

Album Chrome Brulée nu ook op cassette en LP

Naar aanleiding van Record Store Day brengt resident Chrome Brulée hun debuutalbum ook uit op casette en vinyl! Check hier de aankondiging!

lees meer

Residenten: Lili Grace

Lili Grace door de ogen van Roselien Beerten

Roselien Beerten maakte een fijn fotoverslag van de album release show van Lili Grace!

lees meer

Residenten: Lili Grace

Debuutsingle Lili Grace in premiere op HUMO

HUMO lost de eerste single van Lili Grace: "De wereld is aan wie geduld heeft: vandaag lost Lili Grace hun allereerste single met bijhorende videoclip: The Spell, een adrenalinespuit van een song. 'What used to be real / Is not what I ...

lees meer

Praktisch

Muziekodroom Café

MA 16.30u - 23.30u
DI 16.30u - 23.30u
WO 12.30u - 23.30u
DO 16.30u - 23.30u
VR gesloten
ZA 10.00u - 17.30u
ZO gesloten

Praktisch

Repetitie reserveren?

Muziekodroom biedt repetitieruimten aan op vaste wekelijkse basis. Huren kan minimum voor een huurperiode per maand en mits voorafbetaling van huur. Wie inschrijft voor één trimester of een volledig seizoen (tot juni) krijgt voorrang, én een fikse korting! Interesse? repetities@muziekodroom.be

Praktisch

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van concerten en alles wat er in en rond muziekodroom gebeurt!

Support

Maes Music Stage: Mantis

Mantis was een klein accidentje. Maar dan wel een dat na enkele maanden is uitgegroeid tot een monster dat liefst riffs spuwt en steden plat gooit. U bent niet tevreden met de huidige infrastructuur in uw dorp/stad/sekte? Mantis is your monster!

Met het Maes Music stage blazen we samen met Maes het cafépodium nieuw leven in en geven we jong, gretig, lokaal talent iedere maand opnieuw een plek om hun ding te doen.

lees meer

Support

Stoorzender

Sinds december 2013 huist Stoorzender in Muziekodroom. Bij Stoorzender kunnen jongeren vanaf zestien zelf aan de slag met radio, video, foto en tekst. Jong talent wordt er uitgedaagd om het huidige medialandschap grondig te 'verstoren'.

lees meer

Support

Forty Five

Het Hasseltse Fuifdok onderging een grondige facelift en gaat voortaan door het nachtleven als Forty Five. Gelegen in de Bootstraat aan de kaai, naast Muziekodroom.

lees meer

Support

Quartier Canal

Muziekodroom ligt midden in Quartier Canal, een gebied aan het Albertkanaal van de brug aan de Kempische Poort tot het Sas dat uitgegroeid is van een industriegebied naar een creatieve, bruisende en hybride ontwikkelingszone.

lees meer

Leren

Binnen muziekodroom zijn er heel wat mogelijkheden om muzikaal iets op te steken. Of je nu absolute beginner bent of rot in het vak, er is een ruim aanbod van activiteiten.

lees meer

Lesmateriaal te koop

Drumstok stuk? Snaar gebroken?
Je kan je nieuw lesmateriaal kopen aan de toog van het café.

Leren

Nieuwe lessen gitaar en drum

Wil je een instrument leren bespelen? Er zijn opnieuw plaatsen beschikbaar voor lessen gitaar en drum in Muziekodroom!

lees meer

Leren

KROKUSVAKANTIE

Van maandag 16 tot en met zaterdag 21 februari zijn er omwille van de Krokusvakantie geen lessen en repetities in Muziekodroom en is het café gesloten. 

lees meer

Leren

Nieuwe Basiscursus Geluid

Dé praktijkgerichte opleiding in Limburg voor geluidsversterking en een goede uitvalsbasis voor iedereen die als geluidstechnieker aan de slag wil gaan. Start op 2 februari, alle info vind je hier.

lees meer

Eventjes geduld...