Nieuws

Polaroid Fiction Summer 2012

Muziekodroomresident Polaroid Fiction speelt op een heel aantal podia deze zomer. Check it!

datum: 04.06.2012
gepost in: algemeen

/ reageer (0)

Nieuws

Evil Invaders Biebob Aftermovie

Evil Invaders presenteerden op 28 februari hun album Pulses Of Pleasures in een uitverkochte Biebob. Check de aftermovie! Misschien spelen ze binnenkort nog wel eens heel dichtbij...

lees meer

Nieuws

Piquet in Poppunt Magazine

Ook Poppunt ontdekt het beloftevolle Piquet, artist-in-residence in Muziekodroom: de band komt aan bod in hun rubriek Jonge Wolven!

lees meer

Nieuws

Chrome Brulee werkt aan verrassing

Chrome Brulee werkt momenteel aan een fijne verrassing in de Zwarte Zaal van Muziekodroom! Hou hun Facebook in de gaten!

lees meer

Nieuws

Nieuwe video Evil Invaders - Pulses Of Pleasure

Videoclip van Evil Invaders voor de song Pulses Of Pleaure. Het gelijknamige debuutalbum verschijnt in maart op het legendarische Napalm Records!

lees meer

Nieuws

Bevestigd: Steve Gunn, 26.5.2015

De Amerikaan Steve Gunn maakt rasechte bluesrock die allesbehalve oubollig klinkt. Sfeer en stem doen denken aan Lou Reed en generatiegenoot Kurt Vile! Info en tickets vind je hier!

lees meer

Nieuws

Bevestigd: Marco Z, 22.5.2015

Marco Z is terug met een opvolger voor zijn succesvolle debuut! Hold Me Like the World Is Ending werd een dubbelalbum met Marco's karakteristieke kijk op de wereld. Alle info en tickets vind je hier!

lees meer

Nieuws

Pulses Of Pleasures Track by Track

Evil Invaders bespreken de songs van het album Pulses Of Pleasures, dat binnenkort verschijnt!

lees meer

Nieuws

KROKUSVAKANTIE

Van maandag 16 tot en met zaterdag 21 februari zijn er omwille van de Krokusvakantie geen lessen en repetities in Muziekodroom en is het café gesloten. 

lees meer

Nieuws

Bevestigd: The Posies, 6.5.2015

Legendarische nineties powerpopband uit Washington! Lieten in 1993 het geniale Frosting On The Beater op de wereld los (I Could Dream All Day! Flavor Of The Month! Solar Sister!), een plaat die een plekje kreeg in het Grote Grunge ...

lees meer

Eventjes geduld...