Nieuws

Polaroid Fiction op SPOT Festival in Denemarken!

Artist in residence Polaroid Fiction speelt morgen op het showcasefestival SPOT in Denemarken. Het concert kadert binnen het internationale uitwisselingsproject Excite. De samenwerking wordt in België opgezet door Poppunt en Muziekodroom en Play Festival fungeert als één van de vier speelplekken, naast SPOT in Denemarken, Freeze in Nederland en Wickerman in Schotland. Succes boys!

De bands die aantreden uit de verschillende landen zal je dus ook aan het werk zien op Play 2012 in oktober! Je leest hier meer over SPOT.

datum: 03.05.2012
gepost in: algemeen

/ reageer (0)

Nieuws

Summer Camp in juli en augustus

Deze zomer kan je opnieuw terecht in Forty Five voor SUMMER CAMP. Vanaf 17 juli tot en met 7 augustus krijg je 4 donderdagen zwoel feestvertier in een tot vakantieoord omgebouwde club. Beats komen van de huisleveranciers Kontrast, M&T, Express21 ...

lees meer

Nieuws

Openingsuren Muziekodroom Zomer

Muziekodroom is in juli volledig gesloten. In augustus zijn we opnieuw open tijdens de kantooruren, er zijn dan wel nog geen repetities en lessen. Repeteren kan terug vanaf de eerste week van september, de lessen starten in de tweede week van ...

lees meer

Nieuws

Bevestigd: Sharon Van Etten, 16.11

Sharon Van Etten komt naar Muziekodroom op 16 november! De Amerikaanse zangeres staat op de rand van een internationale doorbraak en releaste onlangs een prachtige plaat op Jagjaguwar, het label van ondermeer Bon Iver. Voor fans van Beach House en PJ ...

lees meer

Nieuws

Vallenfyre support Bolt Thrower

Vallenfyre, de Britse metal supergroep met leden van Paradise Lost, My Dying Bride en At The Gates speelt het voorprogramma van Bolt Thrower op 5 oktober in Muziekodroom.

lees meer

Nieuws

Bevestigd: Scott H. Biram, 26.9

De Amerikaanse Dirty Old One Man Band Scott H. Biram komt op 26 september naar Muziekodroom voor een stevig potje blues, hillbilly, country, punk en metal! Tickets vind je hier!

lees meer

Nieuws

Stoorzender verslaat The Sore Losers

Sfeerverslag door Stoorzender van de albumrelease van The Sore Losers in Muziekodroom op 22 februari 2014.

lees meer

Nieuws

Bevestigd: After The Burial, 25.10

De Amerikaanse progressive metal band After The Burial speelt op 25 oktober in Muziekodroom, in het voorprogramma spelen Monuments, Dead Letter Circus en Tides From Nebula. Voorverkoop start op maandag 16 juni.

lees meer

Nieuws

Bevestigd: Wild Child, 30.10

De Texaanse indiefolksensatie Wild Child houdt tijdens haar Europese tournee ook halt in Muziekodroom! Werden bekroond tot beste indie band én beste folk band op het jonsgte SXSW-festival in Texas. Kom ze ontdekken op 30 oktober!

lees meer

Nieuws

Voorverkoop Bolt Thrower van start, Morgoth support

Vanaf vandaag kan je tickets kopen voor het concert van Bolt Thrower op zondag 5 oktober in Muziekodroom! Dat doe je hier. Support komt van Morgoth, één van de eerste en invloedrijkste Duitse death metal bands uit de ...

lees meer

Eventjes geduld...