Nieuws

Polaroid Fiction op SPOT Festival in Denemarken!

Artist in residence Polaroid Fiction speelt morgen op het showcasefestival SPOT in Denemarken. Het concert kadert binnen het internationale uitwisselingsproject Excite. De samenwerking wordt in België opgezet door Poppunt en Muziekodroom en Play Festival fungeert als één van de vier speelplekken, naast SPOT in Denemarken, Freeze in Nederland en Wickerman in Schotland. Succes boys!

De bands die aantreden uit de verschillende landen zal je dus ook aan het werk zien op Play 2012 in oktober! Je leest hier meer over SPOT.

datum: 03.05.2012
gepost in: algemeen

/ reageer (0)

Nieuws

Video: Cherry Cherry, de nieuwe single van The Sore Losers!

Op 18 maart verschijnt SKYDOGS, het nieuwe album van The Sore Losers. Chek hier de vooruitgeschoven single Cherry Cherry met vierkante videoclip!

lees meer

Nieuws

Bevestigd: Whatever!, 19.3.2016

We zijn intussen de tel kwijt qua aantal edites, maar who cares. Enkel de impact van Whatever! telt, en die bestaat nog steeds uit bangers, classics en een lak aan conformeren. Met deze keer killer tracks van Lisa Smolders, The Whatevers en ...

lees meer

Nieuws

Nieuwe huisfotografen: Giulia Sebastiani & Bob Abbate

Onze twee kersverse huisfotografen voor 2016 heten Giulia Sebastiani en Bob Abbate. Giulia maakt foto's onder de naam Cold Hands, Bob cultiveert in het dagelijkse leven video's met Tapefarm. Welkom!

lees meer

Nieuws

Kublai Kahn annuleert support Lionheart, Wolfpack vervangt!

Het Texaanse Kublai Kahn heeft afgezegd als support act voor het concert van Lionheart op 13 februari in Muziekodroom. Geen nood: de Franse metalcoreband Wolfpack vervangt! Alle info en tickets vind je hier!

lees meer

Nieuws

Bevestigd: Peter Pan Speedrock Afscheidsconcert, 28.4.2016

Nederlands hardst werkende rockband neemt afscheid met een laatste tournee! “It was loud, mean, fast & dirty!”. Het iconische en met diverse prijzen bekroonde Eindhovense rocktrio Peter Pan Speedrock ...

lees meer

Nieuws

Astronaute brengt fijne vrienden mee!

De lijst van vrienden die zullen meespelen mee op de album release show van Astronaute in Muziekodroom is bekend: Gianni Marzo (Isbells, Marble Sounds), Piet de Pessemier (Mad About Mountains), Davy Jansen (Mad About ...

lees meer

Nieuws

Bevestigd: nonkeen (Nils Frahm), 22.4.2016

Exclusieve Belgische premiere van het gloednieuwe electronicaproject van de Berlijnse duivel-doet-al Nils Frahm, in coproductie met CCHA! Tickets vind je hier!

lees meer

Nieuws

Bevestigd: CRITICAL invites Mixmonster Menno, 5.3.2016

Mixmonster menno is als dj/turntablist vast bandlid bij het ondertussen legendarische STUFF én het altijd indrukwekkende collectief van Grazzhoppa’s DJ Bigband! Alle info vind je hier!

lees meer

Nieuws

Bevestigd: Double Veterans, 21.4.2016

Psychedelische garagerock met hoofd in de jaren 60 en 70. Debuteerden met een mokerslag op de eerste FONS Label Night en mochten het kot opnieuw afbreken tijdens Play 2014. Hebben sinds hun eerste single Beach Life al een ontzaglijk ...

lees meer

Eventjes geduld...