Nieuws

Polaroid Fiction op SPOT Festival in Denemarken!

Artist in residence Polaroid Fiction speelt morgen op het showcasefestival SPOT in Denemarken. Het concert kadert binnen het internationale uitwisselingsproject Excite. De samenwerking wordt in België opgezet door Poppunt en Muziekodroom en Play Festival fungeert als één van de vier speelplekken, naast SPOT in Denemarken, Freeze in Nederland en Wickerman in Schotland. Succes boys!

De bands die aantreden uit de verschillende landen zal je dus ook aan het werk zien op Play 2012 in oktober! Je leest hier meer over SPOT.

datum: 03.05.2012
gepost in: algemeen

/ reageer (0)

Nieuws

Poppunt infosessie: Hoe financier je je muzikaal project?, 1.6.2016

Je broedt op de opname van een EP, de releaseshow van je nieuwe album, een (mini)tour, een idee voor een live performance…? Alleen kost dat harde valuta; dollah$ die niet gewoon je portefeuille binnenregenen? Poppunt to the rescue! ...

lees meer

Nieuws

Video: Fence komt met vijfde plaat

TVL kwam kijken naar de repetitie van Fence, zij werkten deze week in Muziekodroom aan hun album release show van komende vrijdag! Tickets vind je hier.

lees meer

Nieuws

The Sore Losers in uitverkochte AB

Ex-residenten The Sore Losers speelden afgelopen vrijdag een uitverkochte show in de AB in Brussel. Chapeau! Herbekijk het concert hier!

lees meer

Nieuws

LTGL in Atomium

Op 7 april zette Lefto Belgisch en internationaal talent in de kijker in het Atomium van Brussel tijdens de Cubanisto x Boiler Room party. Artist-in-residence LTGL was er te gast! Een video report vind je binnenkort hier terug!

lees meer

Nieuws

PLN8 #2 Chase Report

Het nieuwe online platform chase.be maakte een verslag van PLN8 #2, de tweede avond vol experiment met artist-in-residence LTGL en zijn vrienden!

lees meer

Nieuws

Millionaire Soundsystem op Album Release show Fence

Leden van het legendarische Limburgse Millionaire, de band rond Tim Vanhamel, zullen als Millionaire Soundsytem plaatjes draaien na het concert van Fence op 29 april in Muziekodroom. Yihaa! Tickets en meer info vind je hier!

lees meer

Nieuws

Athos en Whoizdarius winnen vi.be call KPM Cup

De winnaars van onze vi.be call voor KPM Cup zijn bekend: Athos (bassy beats uit Leuven, wonnen de jongste editie van de Kunstbende) en Whoizdarius (Houthalense deep house en hiphop) mogen op 5 mei downtempo ...

lees meer

Nieuws

Evil Invaders op tournee door Zuid-Amerika

Ex-artists-in-residence Evil Invaders zijn gisteren begonnen aan een tournee door Zuid-Amerika met 11 concerten in Argentinië, Paraguay en Brazilië! Volg de band hier.

lees meer

Nieuws

Beluister de debuut-EP van Warhola

Op de toonaangevende muziekblog Pigeons & Planes kan je Aura, het debuutalbum van Warhola, beluisteren!

lees meer

Eventjes geduld...