Nieuws

Polaroid Fiction op SPOT Festival in Denemarken!

Artist in residence Polaroid Fiction speelt morgen op het showcasefestival SPOT in Denemarken. Het concert kadert binnen het internationale uitwisselingsproject Excite. De samenwerking wordt in België opgezet door Poppunt en Muziekodroom en Play Festival fungeert als één van de vier speelplekken, naast SPOT in Denemarken, Freeze in Nederland en Wickerman in Schotland. Succes boys!

De bands die aantreden uit de verschillende landen zal je dus ook aan het werk zien op Play 2012 in oktober! Je leest hier meer over SPOT.

datum: 03.05.2012
gepost in: algemeen

/ reageer (0)

Nieuws

Bevestigd: TaxiWars, 12.11.2016

Jazzavontuur van dEUS-frontman Tom Barman en saxofonist Robin Verheyen. Eigenzinnige hardcore jazz met punk-attitude: spoken word, parlando, Serge Gainsbourg en Art Blakey clashen met mekaar! Meer info en tickets vind je hier!

lees meer

Nieuws

Bevestigd: Maurits Pauwels, 20.11.2016

Nederlandstalig alter ego van de geniale muziekkameleon Mauro Pawlowski! Live wordt hij bijgestaan door toppers als Sjoerd Bruil, Jeroen Stevens, Bram Weijters en Tim Vandenbergh. Meer info en tickets vind je hier!

lees meer

Nieuws

Bevestigd: Jessy Lanza, 8.11.2016

Veelbelovende producer en zangeres uit de entourage van Junior Boys en Caribou, genoemd door Pitchfork als Best New Music. Een ontdekking!

lees meer

Nieuws

Bevestigd: Ash, 3.12.2016

Legendarische Noord-Ierse nineties britpopband viert de 20e verjaardag van hun doorbraakalbum 1977 ! Tickets en meer info vind je hier!

lees meer

Nieuws

Bevestigd: L7, 8.9.2016

Vrouwelijke grungeband die voor altijd in ons hoofd zal blijven rondspoken met de hit Pretend We're Dead uit 1992. Tourden met Smashing Pumpkins en The Breeders. Gaven er de brui aan in 2001 maar kwamen terug bij elkaar in 2014! Nineties female ...

lees meer

Nieuws

Bevestigd: Die Nerven, 9.11.2016

Sensationeel Duits postpunknoiserocktrio met een hang naar somberheid en nihilisme. Voer voor fans van Mission Of Burma, Bauhaus, Swans, Sonic Youth, Helmet en Mudhoney! Tickets en meer info vind je hier!

lees meer

Nieuws

Bevestigd: Black Flower, 17.11.2016

Belgische muziekexpeditie die de grenzen van de Ethio-jazz aftast, met leden van ondermeer Antwerp Gipsyska Orkestra, Lady Linn & the Magnificent Seven, Think of One, Stadt en Valerie Solanas! Tickets en meer info vind je hier!

lees meer

Nieuws

AMP: Muziekodroom en CCHA werken samen

Oktober 2015. Cultuurcentrum Hasselt en Muziekodroom werken voor het eerst samen aan de 10de editie van Nordic night met een concert van het IJslandse ADHD in Muziekodroom. De cross-over werkt verfrissend. Januari 2016. De samenwerking smaakt naar ...

lees meer

Nieuws

Bevestigd: Blaudzun, 10.12.2016

Op 7 oktober verschijnt de nieuwe plaat van de succesvolle Nederlandse muziekraaf Blaudzun, drie jaar na zijn fantastische vierde studioalbum Promises of No Man's Land. Hij noemt de release een "work-in-progress die zo zal zijn totdat de tour ...

lees meer

Eventjes geduld...