Nieuws

Polaroid Fiction aan het werk in Muziekodroom

Artist in residence Polaroid Fiction werkt deze week in de Zwarte Zaal van Muziekodroom samen met Theo van Eenbergen en Davy Deckmijn!
Theo 'Van Rock' van Eenbergen was jarenlang geluidsman van de Rollins Band, produceerde ook enkele van hun albums en werkte daarnaast samen met acts als Sonic Youth, Pussy Galore, Tool, Red Hot Chilli Peppers, Skeleton Key, Steve Albini, Iggy Pop en Allan Vega. De laatste jaren maakte hij deel uit van Stuurbaard Bakkebaard. Davy Deckmijn is drummer bij Zornik.
Volgende week posten we filmpjes van het werkproces!

datum: 10.04.2012
gepost in: algemeen
tags: werkruimte

/ reageer (0)

Nieuws

Bevestigd: Melechesh + Keep Of Kalessin + Tribulation, 7.5.2015

Oriëntaalse black metal uit Jerusalem, Israel. Verwerken oosterse en occulte thema's in wat ze zelf Mesopotamian metal of Sumerian Black Thrashing Metal noemen. Tickets vind je hier!

lees meer

Nieuws

Bevestigd: Musée Mecanique + The Me In You, 21.5.2015

Musée Mecanique verraste het publiek op Play Festival in 2010, tourde ondertussen met bands als Great Lake Swimmers en Wye Oak en heeft een nieuwe plaat klaar vol fijnlagige, zorgvuldig georchestreerde muziek. The ...

lees meer

Nieuws

Evil Invaders Biebob Aftermovie

Evil Invaders presenteerden op 28 februari hun album Pulses Of Pleasures in een uitverkochte Biebob. Check de aftermovie! Misschien spelen ze binnenkort nog wel eens heel dichtbij...

lees meer

Nieuws

Piquet in Poppunt Magazine

Ook Poppunt ontdekt het beloftevolle Piquet, artist-in-residence in Muziekodroom: de band komt aan bod in hun rubriek Jonge Wolven!

lees meer

Nieuws

Chrome Brulee werkt aan verrassing

Chrome Brulee werkt momenteel aan een fijne verrassing in de Zwarte Zaal van Muziekodroom! Hou hun Facebook in de gaten!

lees meer

Nieuws

Nieuwe video Evil Invaders - Pulses Of Pleasure

Videoclip van Evil Invaders voor de song Pulses Of Pleaure. Het gelijknamige debuutalbum verschijnt in maart op het legendarische Napalm Records!

lees meer

Nieuws

Bevestigd: Steve Gunn, 26.5.2015

De Amerikaan Steve Gunn maakt rasechte bluesrock die allesbehalve oubollig klinkt. Sfeer en stem doen denken aan Lou Reed en generatiegenoot Kurt Vile! Info en tickets vind je hier!

lees meer

Nieuws

Bevestigd: Marco Z, 22.5.2015

Marco Z is terug met een opvolger voor zijn succesvolle debuut! Hold Me Like the World Is Ending werd een dubbelalbum met Marco's karakteristieke kijk op de wereld. Alle info en tickets vind je hier!

lees meer

Nieuws

Pulses Of Pleasures Track by Track

Evil Invaders bespreken de songs van het album Pulses Of Pleasures, dat binnenkort verschijnt!

lees meer

Eventjes geduld...