Nieuws

OORKNAL! Muziek-doe-dag - 12 mei 2012 - Gratis

Wil jij gitaargeheimen uit de mond van de gitarist van The Sore Losers horen? Limbomania-winnaar Polaroid Fiction aan het werk zien? Wil je wel eens van mensen uit de muziekbusiness horen of je demo goed is en wat je er nog aan kan verbeteren?  Of wil je misschien wat opsteken over het zelf opnemen van je muziek? Of hoe je een eigen videoclip kan maken? Wil je weten hoe het is om met Black Box Revelation of Karate op tournee te gaan? Misschien wil je wel zelf spelen op onze garagepodium of in onze jamboxen?

Oorknal is de muziek-doe-dag voor en door jonge Limburgse muzikanten, technici en organisatoren en is helemaal GRATIS!

Bekijk het aanbod van workshops, infosessies en concerten op de website oorknal.muziekodroom.be en schrijf je in!

OORKNAL!
Muziek-doe-dag
Zaterdag 12 mei 2012 vanaf 13u
GRATIS

datum: 20.04.2012
gepost in: algemeen

/ reageer (0)

Nieuws

Byron Bay support Wild Child, 30.10.2014

Byron Bay, Rock Rally-finalist in de stijl van Bon Iver, Iron & Wine en Fleet Foxes, speelt het voorprogramma van Wild Child op 30 oktober in Muziekodroom. Tickets vind je hier.

lees meer

Nieuws

Annulatie Nick Oliveri, refund tickets

Nick Oliveri cancelt zijn volledige tournee en dus ook het concert op 21 november in Muziekodroom. Tickets die via de website werden gekocht worden automatisch terugbetaald, tickets die bij Gigaswing werden gekocht worden terugbetaald in de ...

lees meer

Nieuws

Bevestigd: Stad Van Licht, 30.10.2014

Stad Van Licht is terug en ze hebben een wereldplaat klaar! Ze presenteren het nieuwe album op 30 oktober in Muziekodroom! Tickets en info vind je hier.

lees meer

Nieuws

Bevestigd: Perfect Pussy, 6.11.2014

De opwindende New Yorkse noiseband Perfect Pussy komt naar Muziekodroom op 6 november! In het voorprogramma spelen het Belgische VVoVNDS en Cheap Drugs! Tickets vind je hier.

lees meer

Nieuws

Muziekodroom en vi.be zoeken support voor Scott H. Birham

Muziekodroom en vi.be zoeken een support voor de bluespunker Scott H. Birham op vrijdag 26 september in Muziekodroom. Deze zelfverklaarde Dirty Old One Man Band maakt zonder schroom een stevig potje van blues, hillbilly, country en ...

lees meer

Nieuws

Bevestigd: Thus Owls, 30.11.2014

Het fijne indiefestival Autumn Falls komt op 30 november naar Muziekodroom met Thus Owls, intrigerende experimentele rock uit Zweden! Tickets en info vind je hier!

lees meer

Nieuws

Bevestigd: Venetian Snares, 1.11.2014

De Canadese drill'n'bass duizendpoot Venetian Snares komt naar Muziekodroom op 1 november. Voor fans van Aphex Twin en Squarepusher! Enige Belgische show, tickets en info vind je hier!

lees meer

Nieuws

Facebook Tickets Play 2014 de deur uit, wel nog beperkte avondkassa.

De Facebook-actie van Play 2014 is een succes: alle gratis tickets voor het festival op zaterdag 4 oktober zijn uitgedeeld! De actie is daarmee afgelopen: er zijn dus geen tickets meer beschikbaar via de sociale netwerksite. Er zijn ook geen ...

lees meer

Nieuws

The Graveltones annuleren support voor Scott H. Birham

The Graveltones annuleren hun optreden als voorprogramma voor het concert Scott H. Birham op 29 september. Binnenkort volgt meer info over het vervangende voorprogramma!

lees meer

Eventjes geduld...