Nieuws

Poppunt infosessie: Hoe financier je je muzikaal project?, 1.6.2016

Je broedt op de opname van een EP, de releaseshow van je nieuwe album, een (mini)tour, een idee voor een live performance…? Alleen kost dat harde valuta; dollah$ die niet gewoon je portefeuille binnenregenen? Poppunt to the rescue! Ze organiseren op 1 juni in Muziekodroom een infosessie over het financieren van je muzikaal project. Alle info vind je hier!

datum: 27.04.2016
gepost in: leren

/ reageer (0)

Nieuws

Video: Fence komt met vijfde plaat

TVL kwam kijken naar de repetitie van Fence, zij werkten deze week in Muziekodroom aan hun album release show van komende vrijdag! Tickets vind je hier.

lees meer

Nieuws

The Sore Losers in uitverkochte AB

Ex-residenten The Sore Losers speelden afgelopen vrijdag een uitverkochte show in de AB in Brussel. Chapeau! Herbekijk het concert hier!

lees meer

Nieuws

LTGL in Atomium

Op 7 april zette Lefto Belgisch en internationaal talent in de kijker in het Atomium van Brussel tijdens de Cubanisto x Boiler Room party. Artist-in-residence LTGL was er te gast! Een video report vind je binnenkort hier terug!

lees meer

Nieuws

PLN8 #2 Chase Report

Het nieuwe online platform chase.be maakte een verslag van PLN8 #2, de tweede avond vol experiment met artist-in-residence LTGL en zijn vrienden!

lees meer

Nieuws

Millionaire Soundsystem op Album Release show Fence

Leden van het legendarische Limburgse Millionaire, de band rond Tim Vanhamel, zullen als Millionaire Soundsytem plaatjes draaien na het concert van Fence op 29 april in Muziekodroom. Yihaa! Tickets en meer info vind je hier!

lees meer

Nieuws

Athos en Whoizdarius winnen vi.be call KPM Cup

De winnaars van onze vi.be call voor KPM Cup zijn bekend: Athos (bassy beats uit Leuven, wonnen de jongste editie van de Kunstbende) en Whoizdarius (Houthalense deep house en hiphop) mogen op 5 mei downtempo ...

lees meer

Nieuws

Evil Invaders op tournee door Zuid-Amerika

Ex-artists-in-residence Evil Invaders zijn gisteren begonnen aan een tournee door Zuid-Amerika met 11 concerten in Argentinië, Paraguay en Brazilië! Volg de band hier.

lees meer

Nieuws

Beluister de debuut-EP van Warhola

Op de toonaangevende muziekblog Pigeons & Planes kan je Aura, het debuutalbum van Warhola, beluisteren!

lees meer

Nieuws

Radio Harlaz zaterdag online

Komende zaterdag kan je vanaf 14u luisteren naar Radio Harlaz, een online radiostation dat opgericht werd naar aanleiding van de release van het gelijknamige nieuwe album van Mad About Mountains. Een indrukwekkende lijst van namen werkten ...

lees meer

Eventjes geduld...